Contact & Lid worden

Word lid van de Confrérie van de Hasseltse Jenever

Contacteer de Confrérie

Heb je interesse, vragen of wil je meer leren over de Hasseltse jenever? Neem gerust contact op met de Confrérie van de Hasseltse Jenever. Ben jij de eigenaar van een Horeca zaak? Zet je eigen etablissement in de kijker en bemachtig een CHJ-label door minstens twee Hasseltse graanjenevers op de kaart zetten. Interesse? Bezoek de CHJ-label pagina op deze site of contacteer de Confrérie via onderstaande contactgegevens.

Lid worden van de Confrérie

Wist je dat je ook lid kan worden van de Confrérie van de Hasseltse Jenever? Vaste leden betalen € 25 lidgeld per jaar, toegetreden leden € 20 per jaar. De vaste leden krijgen – in tegenstelling tot de toegetreden leden – stemrecht op de jaarlijkse Algemene Vergadering. Iedereen is vrij in de keuze om vast of toegetreden lid te worden. Je kan lid worden door  € 25 of € 20 over te schrijven op rekening BE05 2350 0166 5075 van Grootintendant-penningmeester Rolf Sterckx, met de vermelding van uw naam en ‘lidgeld CHJ’.

Wat mag je als lid verwachten? Je zal uitnodigingen ontvangen voor de Jeneverfeesten, De Dag van de Hasseltse Jenever, de Algemene Vergadering, degustaties, labelavonden en andere activiteiten. Je zal dan ook ons ledenblad, ’t Hessels Drèpke, ontvangen.

CONTACT

Confrérie van de Hasseltse Jenever
Herman Janssens
secretaris-Grootkanselier 
mobiel: +32 495 49 86 15
mail: secretariaat@confreriehasseltsejenever.be
  
Maatschappelijke zetel: 
Limburgplein 1  
3500 Hasselt
België 

Volg de “Confrérie van de Hasseltse Jenever” op sociale media voor nieuws, activiteiten & evenementen!!